-—-           Menu
“Geert en Delphine”

Van 27/2 tot 30/3/2020
Schotse gravad lax met oude whisky,
chlorophyl van groene kruiden
en een salade van frisse voorjaarsgroentjes

of
Dolce zero van Keurslager Eric Structuren van oude tomatenrassen en cacao

——
**Skreihaasje op vel gebakken
vergezeld van Belgische witkoppen
op smaak gebracht met miso, curry en Zeeuwse mosseltjes

——
Lamszadel uit de Pyreneeën
ondersteund door geroosterde groene asperges met gekonfijte aubergines en lamsjus met oosterse toets

of
Roodbaarsfilet op een zalfje van artisjok,
met geroosterde en gemarineerde venkel

—/
Dacquoise biscuit
met smeuïge hazelnoot en passievrucht
of
Assortiment kaas “Mangetout Lochristi” (+6€)

Glaasje Madeira 8€

Prijs menu 3 gangen 47,50 €

Passende wijnen 20 €
**Prijs menu 4 gangen 57,50 €

Passende wijnen 28 €
Ons menu wordt enkel geserveerd voor het complete gezelschap.Wij werken steeds met dagverse producten. Gelieve ons te verontschuldigen indien er bepaalde ingrediënten niet voorradig zijn.