Menu Geert en Delphine

Van 9/1 tot en met 10/2

Huisbereide ganzeleverterrine

met vin jaune en calvados / chutney van Brussels lof en zure appeltjes, verfijnd met speculaas en oude balsamico

of

Ambachtelijk gerookte Oosterscheldepaling

omringd door garnituren van rode biet uit volle grond, op smaak gebracht door nuances van mierikswortel

----

**Klassiek gebraiseerde ossenstaart

met gemarineerde zilverui, gevuld met smeuïge kervelknol in een aroma van zwarte truffel

----

Kalfsgebraad uit de Corréze

gegarneerd met franse erwtjes en gecarameliseerde raapjes, jus van abdijbier

of

Zeetong kort geroosterd

vergezeld van flespompoen en in de oven gegaarde knolselder, gepofte polderaardappel en jus van garnaal

----

Millefeuille

met luchtige melkchocolade en een crème van tonka en vanille ui Madagascar, getopt met zwarte en rode bosvruchten

of

Assortiment kazen "Mangetout" - Lochristi ( + € 6)
Glaasje Madeira (+ € 8)

 

  • Prijs menu 3 gangen: € 47,50 (passende wijnen + € 20)
  • Prijs menu 4 gangen (**): € 57,50 (passende wijnen + € 28)
  • Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel