MENU GEERT & DELPHINE van 18/9 tem 14/10

Tataki van tonijn vergezeld van zeewier en een emulsie van jalapeno

                          Gumphof weissburgunder mediaevum 2018   ( € 9 / glas )             

en / of

Gelakt buispek uit het Verre Oosten, labneh met zoete wortel en een frisse quinoasalade

                         Tiberio Montepulciano d' abruzzo 2018   ( € 9 / glas )

----------------------

Kabeljauwhaasje op een bedje van gesmoorde savaooi, trompette de la mort en een blanke botersaus geparfumeerd met bonito

                         Gritsch Riesling federspiel 2018  ( € 12 / glas )

                                                      OF

Eendenborst met texturen van pompoen, amandel en rode biet, jus van de karkas met een vleugje oude porto

                          Elena Walsch Ludwig Pinot Nero 2015  ( € 13 / glas )

----------------------

Gemarineerde Doyenne peer omgeven door smeuïge pistache en krokante bittere chocolade

                                                           OF

Assortiment AOC kazen ( Mangetout Lochristi ) + € 7

               Glaasje Madeira : + € 8

 

Drie gangen : € 45.00

Passende wijnen : + € 20.00

Vier gangen : € 57.50

Passende wijnen : + € 28.00